Išverdame kiaušinius, užpilame šaltu vandeniu, nulupame, supjaustome per pusę. Išimame trynius į atskirą dubenėlį ir gerai sumaišome šakute.
Burokėlius supjaustome smulkiais kubeliais. Įdedame į dubenį ir užpilame 1 litru verdančio vandens. Į dubenį sudedame baltymus ir paliekame 1 valandai.
Nuo silkės filė atpjauname 12 mažų gabalėlių (papuošimui), o visą kitą supjaustome labai smulkiai.
Sumaišome su grietine ir kiaušinių tryniais. Pridedame citrinų sulčių, druskos ir pipirų ir gerai išmaišome.
Kiaušinių puseles išimame iš vandens ir į kiekvieną pridedame silkės faršo. Papuošiame ikrais ir silkės filė gabaliukais.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)