Įdaryti avokadai su mango ir krevetėmis

AUTORIUS:
Nijole
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Įdaryti avokadai su mango ir krevetėmis
Autorius apie receptą: Šis užkandis yra lengvas, paprastas, gaivus ir greitai pagaminamas. Labai tinka patiekti svečiams prieš karštą patiekalą. Šis užkandis yra lengvas, paprastas, gaivus ir greitai pagaminamas. Labai tinka patiekti svečiams prieš karštą patiekalą. Nijole
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai avokadų
1 vienetas mango vaisiaus
300 gramų krevečių be kevalo
2 vienetai salierų stiebų
šiek tiek jogurto, natūralaus
šiek tiek creme fraiche
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
Patiekiant:
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pirmiausia trumpai pakepinti krevetes keptuvėje su aliejumi. Kažkiek atsidėti papuošimui, likusias susipjaustyti per pusę arba į tris dalis.
2.
Avokadus perpjauti per pusę išilgai, juos išskobti, bet nevisiškai.
3.
Mango, išskobtą avokadų minkštimą supjaustyti nedideliais kubeliais, saliero stiebus supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
4.
Visus supjaustytus ingredientus sumaišyti su natūraliu jogurtu ir creme fraiche, įberti truputį druskos ir pipirų.
5.
Masę išdėlioti į išskobtus avokadus ir papuošti krevetėmis. Kadangi ne visi mėgsta svogūnų laiškus, aš jų padedu šalia (užsikanda kas mėgsta) ir vietoje duonos ar batono aš padedu šalia po 2 lazdeles "Crocchini".
AUTORIUS: Nijole
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital