Paprikas perpjauti pusiau, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti mažais kubeliais.
Svogūnus supjaustyti griežinėliais.
Į kaistuvą sudėti paprikas ir svogūnus, užpilti verdančio vandens, trumpai pakaitinti ir supilti į sietelį, kad nuvarvėtų vanduo.
Avokadas perpjauti pusiau, išimti kaulus, išskobti šiek tiek minkštimo, prie žievės jo paliekant bent 5 mm.
Išskobtą masę ir avokadų vidų pašlakstyti citrinų sultimis.
Krabus, paprikas ir svogūnus sumaišyti, pasūdyti pagal skonį.
Šiuo mišiniu įdaryti avokadų puses ir ant viršaus užpilti po šaukštelį padažo.
Puošti petražolių lapeliais.
Padažui: išskobtą avokadų masę, grietinę ir pieną gerai išsukti dubenėlyje. Druskos, pipirų, citrinų sulčių dėti pagal skonį.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)