Įdarytas batonas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Įdarytas batonas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Batonas, 1 vienetas
Sviestas, 100 gramų
Dešra, ar kumpis, 100 gramų
Garstyčių padažas, 1 šaukštelis
Kiaušiniai, 2 vienetai
Marinuoti agurkai, 2 vienetai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išskobiamas. Kietai virtus kiaušinius supjaustome (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Marinuoti agurkai nulupami ir smulkiai supjaustomi, taip pat smulkiai supjaustoma dešra ar kumpis. Sviestas ištrinamas su garstyčiomis, sudedama susmulkinta dešra, agurkas, kiaušiniai, šaukštas smulkinto minkštimo. Viskas atsargiai sumaišoma ir sukrečiama į batoną, kiek pakratoma, kad neliktų tuščių tarpų. Įdarytas batonas kietai suvyniojamas į maistinę plėvelę ir keliom valandoms dedamas į šaldytuvą. Supjaustomas plonais griežinėliais ir sudedamas į lėkštę. Tiekiamas šaltų užkandžių stalui. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital