Grybai su saldžiarūgščiu marinatu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Grybai su saldžiarūgščiu marinatu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Grybai
Druska, 2.5 šaukšto
Cukrus, 3.5 šaukšto
Lauras, lapai, 2 vienetai
Gvazdikėliai, 5 vienetai
Juodieji pipirai, 5 vienetai
Kvapieji pipirai, 5 vienetai
Actas, 15 mililitrų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybai verdami 15-20 minučių pasūdytame vandenyje (0,5 šaukšto druskos litrui vandens). Po to išgriebiami ant rėčio, kad nuvarvėtų. Po to sudedami į švarius stiklainius (maždaug 2/3 stiklainio) ir užpilami išvirtu atvėsintu marinatu. Rekomenduojamas saldžiarūgštis marinatas, kuris jau daugelį metų vartojamas, grybai gerai laikosi, būna labai skanūs. Į litrą vandens dedama 2 šaukštus druskos, 3,5 šaukšto cukraus, 1-2 lauro lapelius, 5 gvazdikėlius, 5 juodus ir 5 kvapiuosius pipirus. Verdama 20-25 minutes. Baigiant virti įpilamas šaukštas acto esencijos (15 ml. ). Užpilti marinatu grybai kaitinami 30-40 minučių 100 C temperatūros vandenyje. Stiklainiai išimami ir sandariais uždaromi metaliniais dangteliais. Grybai išsilaiko iki metų net kambario temperatūroje.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital