Gruzdinti varškėtukai

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gruzdinti varškėtukai
Autorius apie receptą: Iš tikrųjų, tai tiesiog varškėtukai tinginiukai, tik neišvirti vandenyje, o gruzdinti aliejuje kaip spurgos ir patiekti su vaisiais bei uogomis. Skanūs ir maistingi vasaros Iš tikrųjų, tai tiesiog varškėtukai tinginiukai, tik neišvirti vandenyje, o gruzdinti aliejuje kaip spurgos ir patiekti su vaisiais bei uogomis. Skanūs ir maistingi vasaros pusryčiai visai šeimai. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
1 šaukštas rudojo cukraus
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį vaisių
šiek tiek uogų
šiek tiek cukraus pudros
Papildomai:
šiek tiek kvietinių miltų (stalo pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę, kiaušinius, cukrų ir druską sutrinti šakute. Suberti miltus ir kepimo miltelius, permaišyti masę.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų.
3.
Ant miltuoto stalviršio iškočioti varškės dešrą, ją supjaustyti nedideliais gabaliukais. Kepti įkaitintame aliejuje (kad laisvai plaukiotų panardinti) ant vidutinės kaitros iki auksinęs spalvos, pastoviai vartant.
4.
Patiekti su cukraus pudra, vaisiais bei uogomis arba jogurtu.
AUTORIUS: Olga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Zita
2023-10-26 15:41
Ačiū už receptą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital