Grūdėtos varškės salotos su riešutais

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Grūdėtos varškės salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai mėgstu grūdėta varškę! O atėjus pavasariui mėgaujasi grūdėtos varškės salotomis. Jei neturite gražgarsčių, jas galite pakeisti kitokiais šviežiais, Labai mėgstu grūdėta varškę! O atėjus pavasariui mėgaujasi grūdėtos varškės salotomis. Jei neturite gražgarsčių, jas galite pakeisti kitokiais šviežiais, mėgstamais lapeliais ar ruošti iš įprastų salotų lapų, o vyšninius pomidorus galima keisti saulėje džiovintais. (...daugiau) Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų grūdėtos varškės
8 vienetai vyšninių pomidorų (arba 2 didesnių)
70 gramų gražgarsčių
50 gramų salotų
1 sauja graikinių riešutų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
3 šaukštai citrinų sulčių
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio medaus (ar klevų/agavų sirupo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Gražgarstes ir salotų lapus nuplaukite ir kruopščiai nusausinkite. Suplėšykite ar supjaustykite į indą, kuriame ruošite salotas.
2.
Nuo varškės nupilkite skystį, o grūdelius sudėkite į salotas.
3.
Pomidorus perpjaukite į 4 dalis, jei naudosite didesnius - į daugiau dalių. Svogūną ir riešutus smulkiai sukapokite. Dėkite į salotas.
4.
Sumaišykite citrinų sultis su aliejumi ir medumi, pilkite ant salotų. Skanaus!
Patarimai:
Jei norite, galite papildomai pagardinti druska, bet man sūrumo užtenka nuo varškės.
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis