Grilyje kepta kiaulienos nugarinė (nereikia marinuoti)

AUTORIUS:
Albertas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Grilyje kepta kiaulienos nugarinė (nereikia marinuoti)
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jei mėgaujatės grilio patiekalais, rekomenduoju iškepti sultingą, greitai paruošiamą mėsytę. Puikiai tinka tiekti su ryžiais arba ant grotelių keptomis bulvėmis, Jei mėgaujatės grilio patiekalais, rekomenduoju iškepti sultingą, greitai paruošiamą mėsytę. Puikiai tinka tiekti su ryžiais arba ant grotelių keptomis bulvėmis, daržovėmis. (...daugiau) Albertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kiaulienos nugarinės
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį prieskonių šonkauliukams (arba kitų mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaulienos nugarinę ištepti alyvuogių aliejumi, tada pagardinti druska, pipirais, česnako milteliais, prieskoniais.
2.
Įkaitinti grilį ir dėti kiaulienos nugarinę. Kepti ant grotelių po 2 minutes iš visų keturių pusių ir po kiekvieno apvertimo uždengti dangčiu.
3.
Iškepusią kiaulienos nugarinę perkelti į kepsninės šoną ant silpnesnės ugnies, tada kepti dar po 4 minutes iš abiejų didesnių pusių kas kart uždengiant dangčiu.
4.
Iškepusią kiaulienos nugarinę išimti iš grilio, palikti pastovėti 10 minučių, tuomet pjaustyti ir ragauti.
5.
Tiekti su pomidorų padažu, barbekiu ar kitu mėgstamu padažu.
AUTORIUS: Albertas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital