Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
5 šaukštai
grikių
1 žiupsnelis
druskos
1 šaukštelis
sviesto
1/4 vieneto
avokadų
1 vienetas
dešrelių
(pieniškos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.
2.
Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.
3.
Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.
4.
Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.
5.
Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.