Autorius apie receptą:
Šį receptą radau radau rusų tinklaraščiuose, kur jis sulaukė labai daug lepsių. Tikrai labai neblogas keksas, šiek tiek panašus į varškės keksą tik trapesnis.
Šį receptą radau radau rusų tinklaraščiuose, kur jis sulaukė labai daug lepsių. Tikrai labai neblogas keksas, šiek tiek panašus į varškės keksą tik trapesnis.
Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 stiklinės
miltų
1 stiklinė
manų kruopų
1 stiklinė
grietinės
1 stiklinė
cukraus
3 vienetai
kiaušinių
1 šaukštelis
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Manus sumaišyti su grietine ir palikti 1 valandai, kad išbrinktų. Ingredientams matuoti naudojau 250 mililitrų stiklinę.
2.
Dubenėlyje kiaušinius išplakti su cukrumi. Į kiaušinius įmaišyti manų-grietinės masę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
3.
Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą kekso formą ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku, įkišus ir ištraukus jis turi likti sausas.