Greitos plėšomos bandelės su obuoliais

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Greitos plėšomos bandelės su obuoliais
Greitos plėšomos bandelės su obuoliais
Greitos plėšomos bandelės su obuoliais
Greitos plėšomos bandelės su obuoliais
Greitos plėšomos bandelės su obuoliais
Greitos plėšomos bandelės su obuoliais
Greitos plėšomos bandelės su obuoliais
Greitos plėšomos bandelės su obuoliais
Autorius apie receptą: Puikios, kvapnios. Puikios, kvapnios. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų mielinės sluoksniuotos tešlos
Įdarui:
4 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
30 gramų sviesto
1.5 šaukšto rudojo cukraus (apytikriai, pagal skonį)
0.5 šaukštelio malto cinamono
Pabarstymui:
40 gramų rudojo cukraus (apytikriai, pagal skonį)
0.5 šaukštelio malto cinamono
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Papuošimui:
šiek tiek cukraus pudros (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įdarui obuolius nulupti ir smulkiai supjaustyti kubeliais. Patroškinti svieste su cukrumi ir cinamonu, kol siek tiek karamelizuosis.
2.
Aptepimui išplakti kiaušinį.
3.
Sluoksniuotos tešlos lakštą truputi pakočioti. Ištepti kiaušinio plakiniu. Pabarstyti cukrumi ir cinamonu. Sudėti obuolių įdarą ir susukti į dešrą. Supjaustyti maždaug 3-4 cm vienodomis riekelėmis.
4.
Bandeles sudėti į maždaug 20 cm skersmens kepimo popieriumi išklotą formą arba į panašią, gali būti ir stačiakampė. Aptepti viršų likusiu kiaušinio plakiniu.
5.
Kepti 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min, kol gražiai paruduos. Iškepusias, pravėsusias bandeles galima pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Anželika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kepeja01
2022-03-02 21:26
Kepiau 25 min-neiskepe,tai 35min kepiau,ir sakyciau tikrai reik ne maziau,ir ant 180 kepiau ATSAKYTI
Kepėja
2020-12-13 11:32
Mielinę tešlą galima puikiausiai išminkyti vakare, o bandeles kepti ryte. Tešla iš parduotuvės yra pilna maisto priedų ir nekokybiškų produktų, pavyzdžiui: margarino, pieno miltelių, dažiklių. Verčiau užsiminkyti gerą naminę tešlą iš tikro pieno, tikro sviesto ir kt. Pats minkymas trunka 15 minučių, o rezultatas - tikrai natūralesnis skanėstas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital