Greitos kesadilijos su sūriu ir špinatais

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kesadilijos su sūriu ir špinatais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greita vakarienė ar užkandis! Reikės vos trijų ingredientų, bet jei norisi, galima pridėti ir daugiau - fermentinio sūrio, kepintų svogūnų, saulėje džiovintų pomidorų, Greita vakarienė ar užkandis! Reikės vos trijų ingredientų, bet jei norisi, galima pridėti ir daugiau - fermentinio sūrio, kepintų svogūnų, saulėje džiovintų pomidorų, pipirų, alyvuogių, ko tik sugalvosite. Tokios kesadilijos skanios tiek šiltos, tiek atvėsusios. (...daugiau) Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai tortilijų
80 gramų fetos sūrio (arba tarkuoto fermentinio)
1 sauja špinatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Špinatus nuplikyti verdančiu vandeniu ir nuvarvinti skystį, kad torilijos nepažliugtų.
2.
Į sausą keptuvę dėti vieną tortiliją, išdėlioti nuvavintus špinatus, užtrupinti fetos sūrį. Man sūrumo pakanka nuo fetos, bet jei norite, papildomai galite pasūdyti ar pagardinti kitais prieskoniais. Uždengti antra tortilija.
3.
Kepti ant vidutinės kaitros 3 - 5 minutes, kol apskrus, tuomet apversti ir kepti dar 3 - 5 minutes. Patiekti supjausčius į keturias dalis.
Patarimai:
Jei nesiseka apversti mentele, galima ant keptuvėje esančios tortilijos dėti lėkštę, apversti su visa keptuve ir tuomet nuo lėkštės atsargiai įdėti atgal į keptuvę.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital