1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, įberti druską ir cukrų, išplakti.
2.
Į dubenį sudėti grietinę, suberti kepimo miltelius, leisti suputoti, tuomet įpilti kiaušinio mišinį, ištirpintą nekarštą sviestą, pamaišyti ir galiausiai įsijoti miltus. Minkyti tešlą 3 - 4 minutes, ji turi būti minkšta, nelimpanti prie rankų. Paruoštą tešlą suvynioti į maistinę plėvelę, įdėti į šaldytuvą 30 minučių.
3.
Pievagrybius supjaustyti mažais gabalėliais, suberti į keptuvę, įberti druskos bei pipirų ir apkepti kelias minutes, tuomet palikti atvėsti.
4.
Virtą kumpį, svogūnų laiškus supjaustyti, krapus susmulkinti, sūrį sutarkuoti. Į dubenį suberti kumpį, svogūnų laiškus, krapus, sūrį, pievagrybius.
5.
Tešlą padalinti į 6 lygias dalis, suformuoti rutuliukus, uždengti maistine plėvele, kad jie nesudžiūtų. Imti po 1 rutuliuką ir iškočioti paplotėlį maždaug 14 cm skersmens, paplotėlį galima suformuoti ir rankomis, nes tešla yra lengvai formuojama. Ant vienos pusės dėti įdaro, kitą pusę užlenkti ir užspausti kraštą.
6.
Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio, trynį įdėti į dubenėlį, įpilti pieno ir išplakti. Pyragėlius aptepti plakiniu, pabarstyti sezamo sėklomis.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180-190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-35 min.