Greitieji pyragėliai su kriaušėmis ir maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Greitieji pyragėliai su kriaušėmis ir maskarponės kremu
Greitieji pyragėliai su kriaušėmis ir maskarponės kremu
Greitieji pyragėliai su kriaušėmis ir maskarponės kremu
Greitieji pyragėliai su kriaušėmis ir maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Ką daryti, kai norisi deserto, o pyragus kepti nėra laiko? Tada belieka eksperimentuoti su tuo ką turime po ranka. Ką daryti, kai norisi deserto, o pyragus kepti nėra laiko? Tada belieka eksperimentuoti su tuo ką turime po ranka. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai sviestinių raguolių
250 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų cukraus pudros
2 vienetai kriaušių
2 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukštai rudojo cukraus
9 gramai grietinėlės standiklio
1 šaukštas sviesto
Papuošimui:
pagal poreikį mėtų šakelių
pagal poreikį konservuotos kriaušės
pagal poreikį juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Belgiškų vaflių vaflinėje iškepame atšaldytus kruasanus iki auksinės spalvos (man užtruko apie 2,5-3 min, bet laikas priklauso nuo jūsų vaflinės).
2.
Kriaušes nulupame ir supjaustome kubeliais, apvoliojame rudajame cukruje, įpilame vieną šaukštą citrinos sulčių ir apkepiname apie 2-3 min., ant nedidėlės kaitros įkaitintoje keptuvėje su šaukštu sviesto.
3.
Maskarponę, grietinėlę, grietinėlės standiklį, 1 šaukštą citrinos sulčių bei cukraus pudrą suplakame į kremą (neplakite dideliu greičiu!). Kremas turi būti standus, nebėgti pakreipus puodą į šoną.
4.
Kruasanus bei kriaušes atvėsiname.
5.
Surenkame pyragėlius: kruasanas, apkeptos kriaušės, kremas (spaudžiau konditerinio maišelio pagalba), pusė mažos konservuotos kriaušės, mėtų lapeliai, tarkuotas juodas šokoladas.
Olga, Nuo užkandžio iki deserto
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital