Greiti triufeliai be pieno produktų

AUTORIUS:
Dovilė Ramoškaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Greiti triufeliai be pieno produktų
Greiti triufeliai be pieno produktų
Greiti triufeliai be pieno produktų
Greiti triufeliai be pieno produktų
Autorius apie receptą: Jei mėgstate triufelius arba ieškote ypatingai greito recepto desertų stalui, šis puikiai tinka. Prireiks tik 4 ingredientų! Jei mėgstate triufelius arba ieškote ypatingai greito recepto desertų stalui, šis puikiai tinka. Prireiks tik 4 ingredientų! Dovilė Ramoškaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
200 gramų juodojo šokolado (naudojau 70%)
70 mililitrų kokosų pieno (naudojau "Santa Maria"18 proc. riebumo)
70 mililitrų kavos (arba mėgiamų sulčių ar kokoso pieno)
Apvoliojimui:
pagal poreikį kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šokoladą ištirpinkite virš garų vonelės arba atsargiai mikrobangėje. Jeigu šokoladas karštas, palikite šiek tiek atvėsti.
2.
Į tirpintą šokoladą supilkite kokoso pieną, išmaišykite. Supilkite kavą, išmaišykite.
3.
Šokoladinę masę sukrėskite į nedidelę kepimo popieriumi išklotą formelę aš šaldymo indelį (aš naudojau 16x16 cm). Išlyginkite paviršių ir uždenkite jį maistine plėvele (kad plėvelė liestųsi prie šokolado).
4.
Dėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms, kad sustingtų.
5.
Sustingus pjaustykite kvadratėliais. Kiekvieną kvadratėlį apvoliokite kakavoje.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Vietoje kavos galite naudoti bet kokį kitą skystį, pvz. apelsinų sultis, arbatą, migdolų pieną ar ką tik sugalvosite.
Papildomai triufelius galite pagardinti mėgiamais prieskoniais, pvz. žiupsneliu čili ar kajeno pipirų, muskatu, cinamonu ar meduolių prieskoniais.
Vietoje kokoso pieno tinka ir kitoks augalinis ar net paprastas pienas. Bet su kokosų pienu triufeliai bus kremiškesni, malonesnės tekstūros.
RECEPTO DRAUGAS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital