Greiti traškūs žagarėliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Greiti traškūs žagarėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas degtinės
1 žiupsnelis druskos (mažo)
pagal poreikį riebalų (virimui)
pagal skonį cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus persijoti, į juos berti druską, išmaišyti.
2.
Kiaušinius išplakti, kol susijungs tryniai ir baltymai. Kiaušinius supilti į miltus, taip pat supilti degtinę.
3.
Tešlą gerai išminkyti, ji turi nelipti prie rankų. Jei reikia, berti dar šiek tiek miltų, tikslus miltų kiekis priklauso nuo rūšies ir kiaušinių dydžio. Tešlą uždengti ir palikti 30 minučių kambario temperatūroje.
4.
Ant pamiltuoto paviršiaus tešlą kočioti iki maždaug 3 mm storio. Pjaustyti rombais.
5.
Storadugniame puode įkaitinti riebalus. Po kelis dėti žagarėlius taip, kad tarpusavyje nesiliestų. Riebalų turi būti taip, kad apsemtų žagarėlius. Kai apskrus viena pusė, apversti ir kepti, kol apskrus kita pusė.
6.
Žagarėlius išimti kiaurasamčiu, gerai nuvarvinti ar sudėti ant rankšluostinio popieriaus. Šiek tiek atvėsusius pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital