Greiti tortilijų "žagarėliai" su cinamonu

AUTORIUS:
Valdas Šidla
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Greiti tortilijų "žagarėliai" su cinamonu
Greiti tortilijų "žagarėliai" su cinamonu
Greiti tortilijų "žagarėliai" su cinamonu
Autorius apie receptą: Taip paruoštos tortilijos skoniu primena traškius žagarėlius, o pagaminamos beveik akimirksniu. Užkandėlė, kuri nepalieka abejingų tiek vaikų, tiek suaugusių. Taip paruoštos tortilijos skoniu primena traškius žagarėlius, o pagaminamos beveik akimirksniu. Užkandėlė, kuri nepalieka abejingų tiek vaikų, tiek suaugusių. Valdas Šidla
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis tortilijų ("Santa Maria" Original Medium)
pagal skonį cinamono
pagal skonį vanilinio cukraus
pagal skonį cukraus pudros
Kepimui:
1 litras aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tortilijas susipjaustome juostelėmis (arba trikampėliais).
2.
Puode gerai įkaitiname aliejų.
3.
Į aliejų dedame tortilijų juosteles ir kepame, kol gražiai paruduos.
4.
Iškepusias juosteles dedame ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų aliejaus perteklių.
5.
Patiekdami pabrastome cinamonu, vaniliniu cukrumi bei cukraus pudra.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital