Autorius apie receptą:
Keturi ingredientai ir vos keliolika minučių darbo! Mes šiuos sausainius vadiname Palmėmis, kiti - Auselėmis. Skanūs jie vieni, su pienu ar arbata, kava, į nekeptus pyragus ar kur
Keturi ingredientai ir vos keliolika minučių darbo! Mes šiuos sausainius vadiname Palmėmis, kiti - Auselėmis. Skanūs jie vieni, su pienu ar arbata, kava, į nekeptus pyragus ar kur tik sugalvosite!
(...daugiau)(...mažiau)
Ugnė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Kiekvieną lapą šiek tiek pakočioti. Pabarstyti šaukštu cukraus ir puse šaukštelio cinamono. Iš abiejų pusių (per ilgąją kraštinę) užlenkti kraštus link vidurio.
3.
Kiaušinių lengvai išplakti, juo aptepti užlenktą tešlą. Tuomet vieną užlenktos tešlos kraštą užlenkti ant kito. Šiek tiek paspausti. Dėti 10 - 15 minučių į šaldytuvą, kad šiek tiek sustingtų.
4.
Tešlą išimti iš šaldytuvo, aštriu peiliu supjaustyti maždaug 0.5 - 1 cm juostelėmis. Kiekvieną lengvai apvolioti cukruje. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, paliekant nedidelius tarpelius.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 6 - 7 minutes, kol apskrus. Apversti ir kepti dar 6 - 7 minutes, kol apskrus ir antra pusė.