Greiti rududu triufeliai ala "Brigadeiros"

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Greiti rududu triufeliai ala "Brigadeiros"
Greiti rududu triufeliai ala "Brigadeiros"
Greiti rududu triufeliai ala "Brigadeiros"
Greiti rududu triufeliai ala "Brigadeiros"
Autorius apie receptą: Itin lengvaii pagaminami triufeliukai, kuriems gurmaniškos natos suteikia apvoliojimas. Tradiciškai brigadeiros gaminami verdant saldintą kondensuotą pieną, tačiau jį Itin lengvaii pagaminami triufeliukai, kuriems gurmaniškos natos suteikia apvoliojimas. Tradiciškai brigadeiros gaminami verdant saldintą kondensuotą pieną, tačiau jį pakeitus karamelizuotu kondensuotu pienu Rududu gamimino laikas ženkliai sutrumpėja! (...daugiau) Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (Rududu, 1 skardinės)
3 šaukštai kakavos
40 gramų sviesto
Apvoliojimui:
1 šaukštas rudojo cukraus (naudojau Dansukker)
1 šaukštas druskos
1 šaukštelis pipirų (čili arba juodų arba kitokių aštresnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje arba platesniame prikaistuvyje ant nedidelės kaitros ištirpinti sviestą. Sudėti kakavą ir rududu ir išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Masę perdėti į lėkštę ir, kai šiek tiek pravės, pašaldyti šaldytuve arba šaldymo kameroje (jeigu skubate), kad sustvirtėtų ir būtų formuojama rankomis.
3.
Visus apvoliojimui skirtus ingredientus sumaišyti.
4.
Sutvirtėjusią masę kabinti šaukšteliu ir drėgnomis rankomis formuoti rutuliukus. Juos apvolioti pabarstuose.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Jeigu norite įprastesnio skonio triufelių, apvoliojimui galite naudoti kokoso drožles, pabarstukus, smulkintus riešutus, šokolado drožles ar ką tik sugalvosite.
AUTORIUS: Jonas Jonušas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital