Greiti riešutų sviesto batonėliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greiti riešutų sviesto batonėliai
Greiti riešutų sviesto batonėliai
Greiti riešutų sviesto batonėliai
Greiti riešutų sviesto batonėliai
Greiti riešutų sviesto batonėliai
Autorius apie receptą: Patiekti nedidelėmis porcijomis. Pavyksta labai skalsūs ir sotūs. Patiekti nedidelėmis porcijomis. Pavyksta labai skalsūs ir sotūs. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
300 gramų riešutų sviesto (kreminio arba traškaus)
250 gramų sausainių
200 gramų sviesto
200 gramų cukraus (arba cukraus pudros)
Kremui:
200 gramų šokolado (mėgstamo)
50 gramų riešutų sviesto (kreminio)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą trumpai pašildyti, kad imtų tirpti ir taptų itin minkštas. Galima naudoti ir minkštą, kambario temperatūros sviestą. Tuomet dėti riešutų sviestą, berti cukrų, gerai išmaišyti.
2.
Sausainius dėti į maišelį, sutrupinti kočėlu, tuomet suberti į paruoštą sviesto masę, išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Sudėti į kepimo formą (galima įtiesti kepimo popieriaus ar maistinės plėvelės, kad būtų lengviau išimti) arba pavienes formeles. Išlyginti ir prispausti, kad liktų kuo mažiau oro tarpų.
4.
Šokoladą dėti į dubenį ir ištirpinti garų vonelėje, tuomet į tirpintą šokoladą dėti kreminį riešutų sviestą.
5.
Paruoštu kremu užlieti batonėlius ir kelioms valandoms dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital