Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su maskarpone ir braškėmis
AUTORIUS:
Karolina Niauraitė
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 3)
Autorius apie receptą:
Skanus ir greitai paruošiamas.
Skanus ir greitai paruošiamas.
Karolina Niauraitė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų
mielinės sluoksniuotos tešlos
500 gramų
maskarponės sūrio
397 gramai
kondensuoto pieno, saldinto
300 gramų
braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi. Sudėti sluoksniuotos tešlos lapelius vieną šalia kito tokiu būdu padarant vieną lakštą.
2.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.
3.
Į dubenį dėti maskarponės sūrį, pilti kondensuotą pieną, išplakti elektriniu plakikliu iki vientisos masės.
4.
Braškes smulkiai supjaustyti.
5.
Atvėsusios tešlos lakštus supjaustyti į 4 dalis. Vieną dalį sutrupinti.
6.
Ant lėkštės dėti pirmą lakštą, aptepti paruoštu kremu, tuomet dėti braškes ir vėl dėti lakštą, tepti kremą ir išdėlioti braškių, kartoti tą patį iki kol neliks ingredientų. Paskutinis sluoksnis turi būti kremo.