Greitas kefyro pyragas su slyvomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Kefyro pyragas su slyvomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų miltų (+trupučio formai pabarstyti)
250 gramų cukraus
200 mililitrų kefyro
5 vienetai slyvų
2 vienetai kiaušinių (didelių)
100 gramų sviesto (+trupučio formai aptepti)
2 šaukšteliai kepimo miltelių (su kaupu)
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ištirpinti sviestą. Atvėsinti. Į kefyrą pilti tirpintą sviestą, išmaišyti. Įmušti kiaušinius, suberti cukrų, druską, vanilį cukrų, viską gerai išplakti. Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Slyvas perpjauti pusiau, išimti kauliukus.
3.
Pilti tešlą į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo indą. Ant tešlos dėti slyvas perpjauta puse aukštyn.
4.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gintare
2020-02-02 22:19
Laaaabai skanus! Siandien isbandziau,toks purus, issaugotas bus i daznai kepamuju pyragu sarasa :))) turejau kefyro norejos kazkur sunaudoti :)
P.s. slyvu neturejau, bet turejau braskiu. Super skanu su braskem gavos!
Rekomenduoju isbandyti! ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital