Autorius apie receptą:
Saldūs sviestai Lietuvoje nėra labai populiarūs, o veltui! Nes tai tikrai puikus būdas pagardinti pusryčių skrebutį ar uždėti gabalėlį ant šiltų blynų, pertepti vaflius,
Saldūs sviestai Lietuvoje nėra labai populiarūs, o veltui! Nes tai tikrai puikus būdas pagardinti pusryčių skrebutį ar uždėti gabalėlį ant šiltų blynų, pertepti vaflius, ar kaip tik sugalvosite! Dabar, kai gausu braškių, pats laikas išbandyti šį puikų receptą!
(...daugiau)(...mažiau)
Virginija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
180 gramų
sviesto
150 gramų
braškių
40 gramų
cukraus pudros
(galima pakeisti medumi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Braškes kruopščiai nuplauti, nuimti kotelius ir gerai nusausinti.
2.
Minkštą sviestą (kambario temperatūros) su cukraus pudra išplakti blenderiu ar virtuviniu kombainu.
3.
Kai sviestas ir cukraus pudra susijungs iki vientisumo, sudėti 2/3 braškių ir dar kartą lengvai pertinti.
4.
Likusias braškes supjaustyti kuo smulkiau (norimo dydžio gabalėliais) ir įmaišyti į sviestą.
5.
Sudėti į sandariai uždaromą indelį ar kepimo popieriuje formuoti pailgus volelius.