Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 gramų | avinžirnių (virtų arba 1.5 skardinės konservuotų) | |
400 mililitrų | kokosų pieno (naudojome 18% riebumo) | |
0.5 vieneto | brokolių (vidutinio dydžio) | |
1 vienetas | raudonosios paprikos | |
1 vienetas | morkų | |
1 sauja | pievagrybių (nebūtina, bet labai tinka) | |
0.5 vieneto | žaliųjų citrinų (arba ketvirčio geltonos citrinos) | |
1 šaukštas | žuvies padažo (nebūtina, bet labai tinka) | |
1 šaukštas | kokosų aliejaus | |
1.5 šaukšto | raudonosios kario pastos | |
2 skiltelės | česnako | |
Patiekiant: | ||
šiek tiek | riešutų (naudojome “Gėrybių rago” skrudintas pistacijas su ciberžole ir česnaku) | |
šiek tiek | kalendros (arba mėtų ar petražolių) |