Greitas aguonų pyragas be kvietinių miltų ir cukraus

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Aguonų pyragas be kvietinių miltų ir cukraus
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų avižinių dribsnių
250 gramų jogurto, natūralaus
4 vienetai kiaušinių
180 gramų medaus (apytikriai, naudojau sumaišytą per pusę su klevų sirupu)
1 vienetas citrinų (sulčių, tarkuotos žievelės)
4 šaukštai aguonų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis himalajų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Avižinius dribsnius sumalame smulkiai iki miltų konsistencijos.
2.
Kiaušinius išplakame su jogurtu, medumi, citrinos sultimis ir tarkuota žievele, aguonomis. Sudedame maltus avižinius dribsnius, kepimo miltelius ir druską, mentele išmaišome.
3.
Supilame į silikoninę arba paprastą, išklotą kepimo popieriumi, formą.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Giedre
2021-12-19 11:13
O aviziniai miltai netinka? ATSAKYTI
Dovilė
2021-12-19 20:52
Tikrai tinka :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital