Autorius apie receptą:
Greitai raugintų agurkėlių skonis nuostabus. Jie išlieka traškūs, intensyvios spalvos, o lengvas įrūgimas malonina skonio pojūčius.
Greitai raugintų agurkėlių skonis nuostabus. Jie išlieka traškūs, intensyvios spalvos, o lengvas įrūgimas malonina skonio pojūčius.
Justyna
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų
agurkų
0.5 litro
mineralinio vandens
10 skiltelių
česnako
3 šaukšteliai
druskos
1 sauja
krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Agurkus nuplauti ir nupjauti galiukus. Česnakus supjaustyti riekelėmis.
2.
Į indo dugną sudėti pusę nesmulkintų krapų, ant jų agurkus, po to česnakus ir vėl krapus.
3.
Puodelyje sumaišyti mineralinį vandenį su druska ir užpilti ant agurkų tiek, kad jie būtų apsemti.
4.
Indą sandariai uždengti ir palikti stovėti 14 valandų.