Greitai marinuoti aštrūs agurkėliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Greitai marinuoti aštrūs agurkėliai
Autorius apie receptą: Aštrūs ir labai gardūs agurkėliai. Aštrūs ir labai gardūs agurkėliai. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kilogramai agurkų (tinka ir ilgavaisiai, ir trumpavaisiai)
300 gramų cukraus
300 mililitrų acto 5% (arba 200 ml 9% )
100 mililitrų aliejaus (bekvapio)
2 galvos česnako
1 pundelis krapų (nebūtina)
4 šaukštai druskos (be kaupo)
1 šaukštelis maltų kajeno pipirų (arba aitriosios paprikos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurkus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti griežinėliais, sudėti į dubenį.
2.
Į dubenį su agurkais įberti druskos ir palaikyti bent 4 valandas iki kol druska ištirps, vis pamaišyti.
3.
Česnaką smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti, krapus pasmulkinti.
4.
Tuomet į kitą dubenėlį įpilti acto, aliejaus, suberti pipirų miltelius, cukrų, česnaką ir krapus. Gerai išmaišyti iki kol ištirps cukrus.
5.
Paruoštą marinatą užpilti ant agurkų.
6.
Stiklainius išplauti karštu vandeniu, išdžiovinti, sudėti agurkus ir laikyti šaldytuve iki kol suvalgysite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital