Greita tarkuotų obuolių uogienė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greita tarkuotų obuolių uogienė
Autorius apie receptą: Puikiai tiks prie sūrio, blynelių ir kitų patiekalų! Greitai paruošiama. Puikiai tiks prie sūrio, blynelių ir kitų patiekalų! Greitai paruošiama. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 kilogramas obuolių
300 gramų cukraus
1 vienetas cinamono lazdelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal skonį citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius nulupau ir sutarkavau burokine tarka.
2.
Į puodą sudėjau obuolius, subėriau cukrų, įdėjau cinamono lazdelę.
3.
Vis pamaišant, viriau 20 min. Virimo eigoje įtarkavau citrinos žievelę, o baigiant virti, obuolienę pagardinau vaniliniu cukrumi.
4.
Dar karštą uogienę išpilsčiau į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Sandariai užsukau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital