Greita konservuotų pomidorų sriuba su pupelėmis

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Pomidorų ir pupelių sriuba
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sriubos - puikus, sušildantis ir sotus maistas. O ši sriuba dar ir labai greitai paruošiama, kvapni ir tikrai labai skani, tad puikiai tiks vėsios žiemos pietums ar vakarienei. Sriubos - puikus, sušildantis ir sotus maistas. O ši sriuba dar ir labai greitai paruošiama, kvapni ir tikrai labai skani, tad puikiai tiks vėsios žiemos pietums ar vakarienei. Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų konservuotų pomidorų
400 gramų konservuotų pupelių
250 mililitrų sultinio (arba vandens ir prieskonių)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 vienetas paprikos
1 saujelė žalumynų (nebūtina)
2 skiltelės česnako
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek malto muskato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus, česnaką, papriką susmulkinkite. Morką sutarkuokite.
2.
Puode įkaitinkite aliejų, kelias minutes apkepinkite svogūnus ir česnakus, tuomet dėkite papriką ir morką, pakepinkite, kol morkos šiek tiek susileis 5 - 8 minutes.
3.
Į puodą supilkite konservuotus pomidorus, nukoštas pupeles, patroškinkite kelias minutes, tuomet pilkite sultinį ir berkite prieskonius. Užvirinkite ir pavirkite ant nedidelės ugnies 10 minučių. Patiekdami užberkite smulkintų žalumynų. Skanaus!
AUTORIUS: Jadvyga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Daiva
2019-03-22 13:42
Labai skani sriubyte. As tik dadejau lydito surelio(grybu skonio). Tada svelnesnis skonis gavosi. ATSAKYTI
Saulė
2019-01-25 20:01
Taip apetitnai atrode ir taip norėjosi paragauti... Įdėjau pomidorų dar mažiau- apie 600g ir cukraus truputį, bet gavosi labai rūgšti. Kažkas čia ne taip :(... ATSAKYTI
Inga
2019-01-27 21:37
Gal naudojote parūgštintus konservuotus pomidorus? Jų skirtingos sudėties būna, o ir nuo pačių pomidorų, žinoma, priklauso, nes ir patys pomidorai turi rūgštelės. Ruošiu iš tokių, kur būna tik pomidorais ir druskos truputį, tai niekad nebūna labai rūgštu. ATSAKYTI
Sandra
2018-11-05 21:33
Gal tiktu jautienos kukuliukai ar siek tiek kepinto farso? ATSAKYTI
Simona
2018-10-24 20:10
O pomidorus supjaustyt ar jie išsileis beverdant? ATSAKYTI
Laima
2018-10-25 08:55
Aš nepjaustau, jie daugiausiai išsileidžia, lieka vienas kitas gabaliukas, bet man taip tik skaniau :) Beje, jei norite labiau vientisos konsistencijos, prieš įdedant pupeles, galima sutrinti blenderiu, tuomet sriuba bus kremiška, tik pupelės jausis :) ATSAKYTI
Gražina
2018-10-20 10:31
Labai skani

ATSAKYTI
Viktorija
2018-10-14 16:25
Čia tiek daug puikių receptų, kad dažnai galima pasimesti jų gausybėje. Gaila, kad nėra galimybės susikurti profilio ir pasižymėti labiausiai patikusius receptus, kad prireikus nereikėtų ieškoti iš naujo. Ypač jei planuoji valgiaraštį kelioms dienoms į priekį. ATSAKYTI
Asta
2018-05-22 10:26
Patiko, tik rugstoka gavosi, gal nuo pomidoru priklauso? ATSAKYTI
Greta
2018-12-05 12:54
Kita karta idekite ziupsneli cukraus, nuims pomidoru rugstuma:)) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis