Glazūruota lašiša "Nuostabioji"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Glazūruota lašiša
Autorius apie receptą: Labai greita ir be galo skanu! Taip paruoštą lašišą galite valgyti su daržovių salotomis, bulvėmis, ryžiais ar kuo mėgstate. Beje, cinamonas šiame recepte labai tinka, o Labai greita ir be galo skanu! Taip paruoštą lašišą galite valgyti su daržovių salotomis, bulvėmis, ryžiais ar kuo mėgstate. Beje, cinamonas šiame recepte labai tinka, o kuminą dedu ne visuomet, nes ne visada ir turiu. (...daugiau) Monika, Fėjos virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų lašišos filė (su oda)
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio malto kumino
1/4 šaukštelio garstyčių miltelių
1/8 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukrų sumaišyti su druska, pipirais, kuminu, garstyčių milteliais ir cinamonu. Prieskonių mišiniu įtrinti lašišą, tik netrinti odos.
2.
Gerai įkaitinti keptuvę, supilti aliejų ir dėti lašišą prieskoniuota puse į apačią. Kepti, kol gražiai apskrus, apie 2 - 3 minutes.
3.
Perkelti lašišą į kepimo indą ir dėti į 180 C laipsnių orkaitę. Kepti 5-6 minutes.
Patarimai:
Beje, cinamonas šiame recepte labai tinka, o kuminą dedu ne visuomet, nes ne visada ir turiu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital