Garuose ruoštos BAO bandelės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Garuose ruoštos BAO bandelės
Autorius apie receptą: Minkštutėlės garuose ruoštos bandutės nepaliks abejingų. Tobulos vienos, bet visada džiaugiasi kompanija. Įdarykite jas kepsninėje ruoštomis daržovėmis, plėšyta Minkštutėlės garuose ruoštos bandutės nepaliks abejingų. Tobulos vienos, bet visada džiaugiasi kompanija. Įdarykite jas kepsninėje ruoštomis daržovėmis, plėšyta mėsa, keptomis jūros gėrybėmis, o galbūt uogomis ir kondensuotu pienu. Nuostabios šiltos, bet puikios ir atvėsusios, tad džiaugsis būdamos jūsų iškylos palydovėmis. (...daugiau) Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
350 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų BAJORIŠKUS aukščiausios rūšies 405 C)
100 mililitrų pieno (šilto)
100 mililitrų vandens (šilto)
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai aliejaus (kepimui ir sutepimui)
7 gramai sausų mielių
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šiltą vandenį, pieną, aliejų, mieles ir 2 šaukštus cukraus sumaišome dubenėlyje. Paliekame 5–10 minučių, kad mielės aktyvuotųsi.
2.
Tuo metu sumaišome miltus, kepimo miltelius, likusį cukrų ir druską. Supilame užputojusią mielių masę ir pradedame minkyti. Pradžioje minkyti lėtai ir palaipsniui vis intensyvesniais judesiais. Minkome apie 4–5 minutes, tešla turi būti minkšta ir elastinga, o paspaudus pirštu – atšokti. Minkyti galima ir naudojant elektrinę maišyklę, pradėkite nuo mažiausio greičio.
3.
Iš tešlos padarome kamuolį ir dedame į aliejumi išteptą dubenį. Uždengiame maistine plėvele ar rankšluostėliu ir maždaug 2 valandoms padedame šiltoje vietoje. Tešla turėtų padvigubėti.
4.
Paruoštą tešlą dedame ant stalviršio. Jeigu norisi, paviršių ir kočėlą galima šiek tiek pabarstyti miltais, bet nepersistenkite.
5.
Iškočiojame pusės centimetro storio lakštą. 9 cm skersmens stikline išspaudžiame blynelius. Likusią tešlą susukame į kamuoliuką ir paliekame šiek tiek pailsėti. Vėliau su ja reikės vėl pakartoti kočiojimą ir išspaudimą.
6.
Blynelių paviršių sutepame aliejumi ir lenkiame pusiau.
7.
Lengvai kočėlu perbraukiame per kiekvieną puselę.
8.
Iš kepimo popieriaus iškerpame apskritimą (tokio dydžio kaip garinimo indo dugnas). Įklojame jį į vidų (to reikia, kad bandelės nepriliptų prie dugno – galima ir kiekvienai bandelei iškirpti po popieriaus langelį). Dedame į vidų bandeles, palikdami 1,5–2,5 cm tarpus. Paliekame pusvalandžiui pakilti.
9.
Gariname ant vidutinės kaitros apie 10 min. (jokiais būdais neatidarinėkite dangčio). Bandelės paruoštos .
10.
Mes skanavome su salotomis, traškia paprika, apvirtais smidrais, keptomis krevetėmis ir aitriu mango padažu, bet įdarą galite rinktis patį įvairiausią.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital