Su medumi marinuoti šonkauliukai orkaitėje

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Lėtai kepti šonkauliai medaus marinate orkaitėje
Autorius apie receptą: Puikūs, aromatingi, minkšti šonkauliukai! Mėsytė iškepa švelni, minkšta! Puikūs, aromatingi, minkšti šonkauliukai! Mėsytė iškepa švelni, minkšta! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas šonkaulių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas žaliųjų citrinų sulčių
2 šaukšteliai sojos padažo
2 šaukšteliai garstyčių
1 šaukštelis medaus
4 skiltelės česnako
1 šlakelis vandens
pagal skonį prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Medų sumaišyti su aliejumi, citrinos sultimis, sojos padažu, garstyčiomis, vandeniu, prieskoniais ir įspausti česnaką.
2.
Paruoštu marinatu įtrinti šonkaulius. Palikti marinuoti kelioms valandoms, o dar geriau - pernakt.
3.
Šonkaulius dėti į karščiui atsparų indą ar gilesnę skardą. Uždengti dangčiu ar folija.
4.
Kepti iki 130 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 3 valandas. Pabaigoje įjungti grilio funkciją ir kepti dar 5 - 10 minučių, kad truputį apskrustų. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jolita
2020-05-10 22:33
Druskos nebedėti papildomai? ATSAKYTI
Vilma
2020-05-13 17:09
Man sūrumo ir skonio užtenka nuo prieskonių, sojos padažo. Jeigu mėgstat sūriau, tai galima pabarstyti papildomai druska. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital