Pirmiausia išsivirkite ir sutrinkite bulves.
Baltąsias porų dalis apvirkite, kad suminkštėtų ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Bulves, porus, kiaušinius, džiūvėsėlius, sūrį, susmulkintas petražoles, druską ir pipirus suminkykite į vientisą masę.
Iš gautos masės formuokite pailgos formos kroketus, dėkite į įkaitusį aliejų ir virkite jame, kol gražiai apskrus.
Labai skanu šie kroketai su grietine arba natūraliu jogurtu.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!