Gaivus varškės desertas su želė

AUTORIUS:
Živilė, Valgė spalvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivus varškės desertas su želė
Gaivus varškės desertas su želė
Gaivus varškės desertas su želė
Gaivus varškės desertas su želė
Autorius apie receptą: Šį receptą priskirčiau prie klasikinių receptų: visi žino, visi gamina ir tie kas gamina turi savą receptą, bet rezultatas tas pats – varškės desertas su želė gabaliukais. Šį receptą priskirčiau prie klasikinių receptų: visi žino, visi gamina ir tie kas gamina turi savą receptą, bet rezultatas tas pats – varškės desertas su želė gabaliukais. Tad aš nusprendžiau pasidalinti savuoju, nes na vis kyla noras pabandyti naujus skonius, tad gal ims ir patiks mano variantas. Mano sūris su želė yra su kondensuotu pienu. Dažnai naudoju varškę skirtą kepiniams – ji skystesnė, tad jokios grietinės ar grietinėlės nededu. Jei naudosite tradicinę varškę pusė puodelio grietinės ar grietinėlės tikrai nepakenks. Grietinėlę galit išplakti prieš supildami, taip sūris bus dar puresnis. Želė renkuosi kuo įvairesnių spalvų, taip sūris būna spalvingas ir dar labiau viliojantis. (...daugiau) Živilė, Valgė spalvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų desertinės varškės
230 gramų želės (įvairių spalvų, naudojau 3 pakelius)
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
100 mililitrų vandens
3 šaukštai želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal poreikį aguonų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pirmiausia, spalvotą želė paruošti reikia iš anksto, kad spėtų sustingti. Ją ruošdami užpilkite trečdaliu mažiau vandens negu kad parašyta ant pakelio, jog būtų tvirtesnė. Aš želę ruošiu plačiose, gilesnėse lėkštėse, kad būtų patogu supjaustyti.
2.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 30 minučių išbrinkti. Tuomet ištirpinti garų vonelėje ir atvėsinti.
3.
Varškę pertrinti per sietelį į dubenį, tuomet pilti kondensuotą pieną, berti vanilinį cukrų, berti aguonas, išplakti. Tuomet lėtai, plona srovele supilti želatiną, viską dar kartą gerai išmaišyti.
4.
Želė supjaustyti į norimo dydžio gabaliukus. Želė gabaliukus sudėti į paruoštą masę ir atsargiai išmaišyti mentele.
5.
Paruoštą masę supilti į pasirinktą kepimo formą ir palikti sustingti šaldytuve per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital