Autorius apie receptą:
Nuostabus ir paprastas desertas, kuris tinka bet kokiu oru ir bet kokia proga.
Nuostabus ir paprastas desertas, kuris tinka bet kokiu oru ir bet kokia proga.
Viktorija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
800 gramų
varškės
(pertrintos)
400 gramų
kondensuoto pieno, saldinto
150 mililitrų
vandens
77 gramai
želės
3 šaukštai
želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruošiame želė pagal instrukciją, tik su mažiau vandens, kad būtų tvirtesnė. Galima pasiruošti ir keleto spalvų, kad varškės sūris būtų spalvingesnis.
2.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame išbrinkti. Po to maišydami pakaitiname, kol visiškai ištirpsta, neužviriname. Atvėsiname.
3.
Kai želė sustingsta, ją supjaustome gabaliukais.
4.
Varškę sumaišome su kondensuotu pienu (galima dėti ir mažiau, kas nemėgsta per saldžiai), sudedame paruoštą želatiną, gerai išmaišome ir tik tada įmaišome želė gabaliukus.