Reikėtų iš vakaro pasiruošti želės; maždaug stiklinę iš serbentų sulčių ir želatinos taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Stiklinei sulčių aš ėmiau šaukštą želatinos. Galima pasaldinti. Ją įmaišyti reikės į baltą sluoksnį.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, sudėti tirpintą margariną, grietinę, išmaišyti. Miltus sumaišyti su kakava ir kepimo milteliais ir maišant suberti į tešlą. Iškepti lakštą ir jį atvėsinti.
Mažame vandens kiekyje ištirpinti 3 šaukštus želatinos, pakaitinti, išmaišyti ir palaukti, kol atvės.
Jogurtinę grietinę mikseriu neilgai paplakti su 2 šaukštais cukraus pudros, vaniliniu cukrumi. Pamažu įmaišyti želatiną, tik nešiltą. Galiausiai sudėti smulkintos želės gabaliukus ir lengvai pamaišyti.
Torto formoje formuoti tortą. Ant lakšto supilti baltą masę ir įdėti į šaldytuvą. Palaukti, kol sustings.
Želė - cukrus „Multi“ labai tinka tortų puošimams. Todėl panaudojau tam ją. 200 g jos paviriau pusę minutės su 2 stiklinėmis serbentų sulčių.
Kai želė atvėsta, puošti uogomis ir pagaminta žele.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)