Gaivus rūkytos lašišos užkandis

AUTORIUS:
Indrė, Gaminu sau,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Gaivus rūkytos lašišos užkandis
Gaivus rūkytos lašišos užkandis
Gaivus rūkytos lašišos užkandis
Gaivus rūkytos lašišos užkandis
Autorius apie receptą: Spalvingas, pavasariškas ir be galo skanus! Paruošite greitai, o mėgausis kiekvienas ragavęs. Spalvingas, pavasariškas ir be galo skanus! Paruošite greitai, o mėgausis kiekvienas ragavęs. Indrė, Gaminu sau
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų rūkytos lašišos filė
1 vienetas šalotinių svogūnų (nedidelio)
0.5 vieneto greipfrutų (išspaustų sulčių ir tarkuotos žievelės)
2 vienetai pasifloros
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštelis kaparėlių
pagal skonį aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenėlį berti greipfruto žievelę.
2.
Pasiflorą perpjauti pusiau, išskobti minkštimą ir dėti į dubenėlį. Svogūną supjaustyti smulkiais gabaliukais, aitriąją papriką susmulkinti, dėti į dubenėlį su pasifloromis ir greipfruto žievele. Pilti alyvuogių aliejų, citrinos ir greipfruto sultis, dėti kaparėlius, išmaišyti.
3.
Lašišą išdėlioti lėkštėje, gausiai apšlakstyti paruoštu padažu, palikti pastovėti bent 10 min. Gardu tiekti su krekeriais ar mėgstamos duonos riekele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital