Gaivios lašišos salotos su avokadu

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Lašišos salotos su avokadu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gaivios, greitai paruošiamos, ypatingo skonio ir gana sočios salotos. Lašišą galima rinktis tiek keptą, tiek sūdytą ar rūkytą. Gaivios, greitai paruošiamos, ypatingo skonio ir gana sočios salotos. Lašišą galima rinktis tiek keptą, tiek sūdytą ar rūkytą. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų lašišos (keptos, rūkytos ar sūdytos)
1 vienetas avokadų (gerai prinokusių)
2 saujos sultenių (ar špinatų)
1 saujelė moliūgų sėklų (arba saulėgrąžų, ar riešutų)
1 šaukštas goji uogos (nebūtina)
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Žalumynus gerai nuplauti ir nusausinti. Sudėti į lėkštęs.
2.
Lašišą išskirstyti šakute ir sudėti ant salotų.
3.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, minkštimą supjaustyti riekelėmis ir dėti į salotas.
4.
Pabarstyti goji uogomis ir moliūgų sėklomis. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais (jeigu naudojate sūdytą arba rūkytą lašišą, druskos geriau nedėti). Apšlakstyti citrinos sultimis ir aliejumi. Skanaus!
AUTORIUS: Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital