Gaivi balta mišrainė su agurku ir poru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivi balta mišrainė su agurku ir poru
Gaivi balta mišrainė su agurku ir poru
Gaivi balta mišrainė su agurku ir poru
Autorius apie receptą: Ruošiu baltą mišrainę šeimai, o sau šiek tiek gaivesnę jos interpretaciją. Sakysit kokia gi čia naujiena? Na taip, gal ir ne naujiena Jums, bet taip baltą mišrainę aš ruošiu Ruošiu baltą mišrainę šeimai, o sau šiek tiek gaivesnę jos interpretaciją. Sakysit kokia gi čia naujiena? Na taip, gal ir ne naujiena Jums, bet taip baltą mišrainę aš ruošiu pirmą kartą. Ji tikrai daug gaivesnė ir lengvesnė, negu mums įprasta balta mišrainė. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai bulvių (virtų)
200 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas poro
1 vienetas morkų (virtos)
1 vienetas kiaušinių (virto)
1 vienetas agurkų
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Bulves, morką, kiaušinį ir agurką supjaustome kubeliais, porą smulkiais gabalėliais, krapus pasmulkiname.
2.
Nuo žirnelių nupilame skystį ir leidžiame nusivarvėti.
3.
Sumaišome daržoves, kiaušinį su majonezu. Pagardiname druska.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital