Autorius apie receptą:
Citrusų gaivumas ir rozmarinų aromatas nuostabiai dera tarpusavyje.
Citrusų gaivumas ir rozmarinų aromatas nuostabiai dera tarpusavyje.
Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 ir 4/5 litro
arbatos
(mėgstamos, paruoštos)
2 vienetai
apelsinų
1 vienetas
citrinų
3 šakelės
rozmarinų šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš vieno apelsino išspausti sultis (man išėjo apie 200 ml)
2.
Citriną ir apelsiną supjaustyti griežinėliais.
3.
Arbatą ir apelsinų sultis įpilti į ąsotį. Į ąsotį sudėti supjaustytus apelsiną ir citriną. Rozmarino šakeles patrinti tarp pirštų ir suberti į ąsoti.
4.
Leisti pastovėti arbatai kambario temperatūroje apie 30 min. Tiekti galima su ledukais.