Vietnamietiški imbieriniai vištienos sparneliai Ga Kho Gung

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Vietnamietiški imbieriniai vištienos sparneliai Ga Kho Gung
Vietnamietiški imbieriniai vištienos sparneliai Ga Kho Gung
Vietnamietiški imbieriniai vištienos sparneliai Ga Kho Gung
Autorius apie receptą: Labai skanūs, lipnūs ir aštrūs. Patys skaniausi vištų sparneliai. Labai skanūs, lipnūs ir aštrūs. Patys skaniausi vištų sparneliai. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas vištienos sparnelių
50 gramų imbiero
2 šaukštai medaus
2 šaukštai austrių padažo
2 skiltelės česnako
1.5 šaukštelio žuvies padažo
1 šaukštelis prieskonių vištienai
šiek tiek aliejaus
šiek tiek juodojo sezamo (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos sparnelius marinuokite su vištienos prieskoniais, austrių padažu ir žuvies padažu apie 20 min.
2.
Susmulkinkite imbierą ir česnaką.
3.
Wok keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite smulkintą česnaką ir imbierą. Kepinkite apie 1 min.
4.
Padidinkite kaitrą ir sudėkite vištieną su visu marinatu. Kepkite, kol vištiena taps auksinė. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir sudekite medų. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 min, vis kas 5 min pamaišant, kad tolygiai pasidengtų padažu.
5.
Tiekiant, barsčiau juoduoju sezamu, bet tai nebūtina.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital