Florentinai

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Florentinai
Florentinai
Florentinai
Florentinai
Florentinai
Autorius apie receptą: Dar vienas Prancūziškas virtuvės skanėstas. Tai traškūs, lipnūs ir saldūs sausainiai, kitaip žinomi florentinų pavadinimu. Šiuos sausainius galite pasigaminti kaskart Dar vienas Prancūziškas virtuvės skanėstas. Tai traškūs, lipnūs ir saldūs sausainiai, kitaip žinomi florentinų pavadinimu. Šiuos sausainius galite pasigaminti kaskart vis kitokius, su skirtingais priedais - svarbiausiai žinoti, kaip pasigaminti jų bazę. (...daugiau) Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
900 gramų riešutų ir sėklų mišinio (naudojau žemės riešutus, saulėgrąžas, sezamą)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus pudros
2 vienetai apelsinų (žievelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukraus pudra. Įtarkuojame apelsino žievelę ir sumaišome su riešutais, sėklomis ar džiovintais vaisiais.
2.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir formuojame sausainius. Dedame po vieną šaukštą sausainių masės.
3.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min, kol pagels.
4.
Paliekame pravėsti. Pravėsusius nesunku nuimti, nes jie tampa traškūs ir lengvai atsiklijuoja nuo kepimo popieriaus.
Patarimai:
Galima pridėti džiovintų vaisių.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital