Fetos užtepėlė su paprikomis

AUTORIUS:
Indrė, Gaminu sau,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Fetos užtepėlė su paprikomis
Autorius apie receptą: Idealiai tiks prie užkandžių stalo. Galima ragauti su įvairiais krekeriais, duoniukais, tepti ant skrudinto batono ar brusketos. Idealiai tiks prie užkandžių stalo. Galima ragauti su įvairiais krekeriais, duoniukais, tepti ant skrudinto batono ar brusketos. Indrė, Gaminu sau
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų fetos sūrio
2 vienetai raudonosios paprikos
0.5 vieneto citrinų (reikės išspaustų sulčių)
1 skiltelė česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 sauja kalendros (šviežios arba bazilikų, kitų žalumynų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Orkaitę įkaitinti iki 200 C laipsnių temperatūros.
2.
Paprikas sudėti į kepimo formą ir kepti orkaitėje apie 40 minučių.
3.
Iškepusias paprikas atidėti atvėsti, tuomet nulupti ir sudėti į elektrinio maisto smulkintuvo indą.
4.
Į indą su paprikomis dėti fetos sūrį, česnaką, pilti alyvuogių aliejų, citrinų sultis, berti druską, pipirus, viską sutrinti iki vientisos masės.
5.
Ant paruošto padažo pabarstyti smulkintų kalendrų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital