Autorius apie receptą:
Lenvai ir greitai pagaminama gardi užkandėlė, tiks ir prie mėsos ir tiesiog prie taurės vyno
Lenvai ir greitai pagaminama gardi užkandėlė, tiks ir prie mėsos ir tiesiog prie taurės vyno
Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų
fetos sūrio
8 vienetai
slyvų
1 šaukštas
medaus
1 šaukštelis
provanso žolelių
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Slyvas perpjauname pusiau ir išimame kauliukus.
2.
Sūrį sutrupiname ir permaišome su provanso žolelių mišiniu bei medumi, pagardiname pipirais.
3.
Ant kiekvienos slyvos puselės dedame po šaukštelį paruošto anksčiau sūrio.