Ėrienos ir jautienos troškinys

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Ėrienos ir jautienos troškinys
Ėrienos ir jautienos troškinys
Ėrienos ir jautienos troškinys
Ėrienos ir jautienos troškinys
Autorius apie receptą: Sultingi, aromatingi, sotūs ir sunkiai atsivalgomi. Paragavus vieno, norėsis visų likusių! Paruošti nesunku, o gardžiuosis visi artimieji. Sultingi, aromatingi, sotūs ir sunkiai atsivalgomi. Paragavus vieno, norėsis visų likusių! Paruošti nesunku, o gardžiuosis visi artimieji. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo šonkaulių (ėrienos)
360 gramų jautienos kepsnio (naudojau Feel the beef „Minutė”)
200 gramų kreminio sūrio (naudojau „Philadelphia”)
150 mililitrų raudono vyno
100 gramų majonezo (naudojau „Hellman's”)
2 vienetai salierų stiebų
2 vienetai bulvių
1 vienetas saldžiųjų bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 šlakelis balzaminio acto
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal poreikį čiobrelių šakelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į keptuvę pilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir dedame trintų daržovių mišinį - vieną morką, svogūną ir salierą.
2.
Kubeliais supjaustome bulves ir dedame į troškinį. Apkepintą masę pagardiname balzamiko actu, druska ir pipirais. Pilame stiklinę vyno ir leidžiame nugaruoti. Sumažiname kaitrą ir leidžiame troškintis 10-15 minučių.
3.
Jautieną ir ėrieną nusausiname, patepame alyvuogių aliejumi ir dedame į gerai įkaitintą grilį.
4.
Ruošiame padažą: sukapojame šviežią čiobrelį ir česnako skilteles, beriame į dubenėlį ir pilame Hellman’s majonezą. Gerai išmaišome ir atidedame į šalį.
5.
Iškepusią mėsą suvyniojame į foliją ir leidžiame pailsėti 5-10 minučių.
6.
Troškinį pagardiname kreminiu sūriu Philadelphia, gerai išmaišome.
7.
Į lėkštę dedame kelis šaukštus troškinio, keptą jautieną ir ėrienos šonkaulius. Papuošiame šviežiu čiobreliu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital