Elzaso obuolių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Elzaso obuolių pyragas
Elzaso obuolių pyragas
Elzaso obuolių pyragas
Elzaso obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Pyragas ne tik skanus, bet ir patogus - iš karto su kremu. Iškepei ir nieko daugiau daryti nereikia - tik imk šakutę ir valgyk. Pyragas ne tik skanus, bet ir patogus - iš karto su kremu. Iškepei ir nieko daugiau daryti nereikia - tik imk šakutę ir valgyk. Alina, Apie viską
Redakcijos nuomonė: Klasikinis Elzaso regiono Prancūzijoje obuolių pyragas. Nieko nei pridėsi, nei atimsi. Paprastas pagaminti ir tikrai labai labai skanus. Minkštutis, kreminis, tirpstantis Klasikinis Elzaso regiono Prancūzijoje obuolių pyragas. Nieko nei pridėsi, nei atimsi. Paprastas pagaminti ir tikrai labai labai skanus. Minkštutis, kreminis, tirpstantis burnoje ir tuo pačiu gaivus. Mes jį visiškai užskaitėme ir rekomenduojame išbandyti. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
200 gramų miltų
100 gramų sviesto
70 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
700 gramų obuolių (nuluptų ir supjaustytų skiltelėmis)
Kremui:
120 gramų grietinėlės
100 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 C. Patepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi 26 cm diametro apvalią kepimo formą.
2.
Sudėkite sviestą ir cukrų į kombainą ir maišykite 20 sekundžių. Dėkite po vieną kiaušinį. Po kiekvieno kiaušinio gerai suplakite. Suberkite kepimo miltelius, druską ir miltus ir maišykite 10-15 sekundžių. Įdėkite tešlą į kepimo formą ir tolygiai paskirstykite.
3.
Obuolių skilteles išdėliokite ant tešlos ir pašaukite kepimo formą į orkaitę. Kepkite 20 minučių.
4.
Ruošiame kremą: sudėkite visus kremo ingredientus į kombainą ir maišykite 10 sekundžių.
5.
Tada, po 20 min. kepimo, išimkite pyragą iš orkaitės ir ant viršaus įpilkite kremą, grąžinkite į orkaitę ir kepkite dar 35 minutes. Išimkite iš orkaitės ir iš kepimo formos. Ataušinkite pyragą ant grotelių.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Miglė
2016-10-05 18:00
Labai patiko!!!! Visiems irgi labai skanus buvo. Tik reikėjo daugiau obuolių. Užskaitau šitą pyragą ATSAKYTI
Ronaldas
2016-09-22 14:33
Kepu sitoki pyraga jau kelinti metai, vaikams ir seimynai labai patinka, geras receptas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital