Dvispalvės spiralės

AUTORIUS:
Sonia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Dvispalvės spiralės
Dvispalvės spiralės
Dvispalvės spiralės
Dvispalvės spiralės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Baltajai tešlai:
275 g miltų
150 g sviesto
100 g miltinio cukraus
1 kiaušinis
apelsinų esencijos
tarkuotos žievelės
Rudajai tešlai:
255 g miltų
50 g kakavos
150 g sviesto
100 miltinio cukraus
1 kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą dėkite į dubenį ir palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Tada muškite kiaušinį, berkite nusijotą miltinį cukrų ir maišykite maišikliu, kol išeis vientisa masė. Toliau maišydami sudėkite nusijotus miltus (kai ruošite rudąją tešlą , miltus sumaišykite su kakavos milteliais). Minkykite kol tešla bus vienalytė Suvoliokite du atskirus rutulius, juos įvyniokite į maisto plėvelę ir valandą palaikykit šaldytuve. Abu rutulius iškočiokite į vienodo storio ir dydžio lakštus. Rudosios tešlos lakštą atsargiai perkelkite ant baltosios. Nestipriai spausdami lakštus susukite į ritinėlį. Jį supjaustykite nestorais griežinėliais. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoj orkaitėj 15 - 20 min.
AUTORIUS: Sonia
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital