Dviejų rūšių krekeriai su sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 60
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Dviejų rūšių krekeriai su sūriu
Dviejų rūšių krekeriai su sūriu
Dviejų rūšių krekeriai su sūriu
Dviejų rūšių krekeriai su sūriu
Dviejų rūšių krekeriai su sūriu
Autorius apie receptą: Kas gali būti mieliau už jaukią ir skanią pačių pasigamintą valgomą dovaną? Išbandykite netikėtą ir įdomią idėją – 2 rūšių krekerius su sūriais. Pirmame derinyje Kas gali būti mieliau už jaukią ir skanią pačių pasigamintą valgomą dovaną? Išbandykite netikėtą ir įdomią idėją – 2 rūšių krekerius su sūriais. Pirmame derinyje išraiškingo skonio VILVI Memel blue pelėsinio sūrio natos puikiai dera su pekano riešutais ir spanguolėmis. O antrame derinyje klasikinį česnako ir rozmarino derinį puikiai papildo ir pikantiškumo suteikia švelnaus aromato VILVI Memel Prussia 3 mėnesius brandintas kietasis sūris. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 60
120 gramų kvietinių miltų
120 gramų kukurūzų kruopų
1 šaukštas kukurūzų krakmolo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio garstyčių miltelių
Pirmas variantas:
100 gramų pelėsinio sūrio (naudojau Vilvi Memel blue)
60 gramų sviesto (naudojau Vilkyškių )
40 gramų karijų riešutų (galima keisti kitais)
40 gramų džiovintų spanguolių
2 šaukštai vandens
Antras variantas:
120 gramų sūrio (naudojau Vilvi Memel Prussia)
60 gramų sviesto (naudojau Vilkyškių)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis rozmarino (smulkinto, šviežio)
2 šaukštai vandens
1 šaukštelis druskos (stambios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gaminame birių produktų bazę: sumaišome visus ingredientus (miltus, kukurūzų kruopas, krakmolą,, druską, pipirus ir garstyčių miltelius) ir padaliname perpus.
2.
Gaminame pirmuosius krekerius: į maisto smulkintuvą dedame pusę birių produktų masės, VILVI Memel blue pelėsinį sūrį, kapotus pekano riešutus bei džiovintas spanguoles. Sumalame. Pridedame kubeliais pjaustytą šaltą Vilkyškių sviestą ir maišome, kol masė primins šlapią smėlį. Tuomet supilame vandenį ir maišome dar apie 15 sek. Perkeliame krekerių masę ant maistinės plėvelės. Suformuojame ritinį (~15 cm ilgio ir ~4 cm skersmens) ir dedame į šaldytuvą bent 1 val.
3.
Gaminame antruosius krekerius: viską darome identiškai, tik dedame kitus priedus: smulkiai tarkuotą VILVI Memel Prussia sūrį, tarkuotas česnako skilteles bei smulkintą rozmariną.
4.
Atšaldytus ritinėlius supjaustome apie 3 mm storio griežinėliais. Juos išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotų skardų, palikdami kelių cm tarpus.
5.
Krekerius su VILVI Memel Prussia sūriu papildomai pabarstome rozmarinų ir druskos mišiniu.
6.
Kepame įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje apie 14 min, kol gražiai apskrunda.
7.
Iškepus pilnai atvėsiname. Kai krekeriai pilnai atvėsta, galima supakuoti.
8.
Laikymas: kambario temperatūroje laikosi apie 4 dienas, šaldytuve apie savaitę.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital