„Dutch baby“ su svogūnų laiškais ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
blynas orkaitėje
blynas orkaitėje
blynas orkaitėje
blynas orkaitėje
Autorius apie receptą: Šis „Dutch baby“ dar kitaip blynas orkaitėje nėra saldus, jis pikantiškas su daug svogūnų laiškų, kuriuos buvo pats metas šienauti nuo palangės. Receptą radau Šis „Dutch baby“ dar kitaip blynas orkaitėje nėra saldus, jis pikantiškas su daug svogūnų laiškų, kuriuos buvo pats metas šienauti nuo palangės. Receptą radau "Samčio užrašai" tinklaraštyje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
100 gramų fetos sūrio (arba ožkų sūrio)
3 šaukštai kvietinių miltų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C laipsnių. Į kepimo indą įdedame sviesto ir dedame į orkaitę, kad sviestas ištirptų, o indas gerai įkaistų.
2.
Svogūnų laiškus ir krapus susmulkiname. Sūrį supjaustome mažais gabaliukais.
3.
Kiaušinius išplakame su pienu. Suberiame miltus ir gerai išmaišome, kad neliktų gumuliukų. Sudedame smulkintu svogūnų laiškus ir krapus. Pagardiname druska, pipirais.
4.
Kiaušinių plakinį supilame į įkaitintą kepimo indą. Pabarstome sūriu.
5.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital