Autorius apie receptą:
Jei ieškote garnyro, kurį būtų galima tiekti prie įvairių mėgstamų šaltų sriubų, tai duonos skrebutis su žalumynais puikiai tiks. Jei norite, galite išbandyti ir
Jei ieškote garnyro, kurį būtų galima tiekti prie įvairių mėgstamų šaltų sriubų, tai duonos skrebutis su žalumynais puikiai tiks. Jei norite, galite išbandyti ir ant grilio parūkytas bulves.
(...daugiau)(...mažiau)
Tomas Rimydis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas
čiabatos
4 šlakeliai
alyvuogių aliejaus
1 pundelis
žalumynų
(krapų, petražolių)
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Duona perpjaunama per pusę, o tuomet išilgai pusiau, minkštoji dalis gausiai pašlakstoma alyvuogių aliejumi.
Paruošta duona kepama kepsninėje apie 10 - 15 minučių iki kol gražiai apskrunda arba įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 5 - 7 minutes.
4.
Tiekiama šilta prie šaltų sriubų.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.